5 simptome ca telefonul mobil e urmarit

Salut!
Toti stim sau am auzit despre posibilitatea ascultarii si urmarirea unui telefon mobil. Acest lucru poate fi facut de operatorii de retele mobile sau organele de drept. Nu va faceti griji, nimeni nu o sa va asculte convorbirile la telefonul mobil, doar daca ele ar fi destul de importante. Urmarirea unui telefon se face cu ajutorul unor transmisii de date GSM/CDMA sau EDGE/3G/LTE (depinde si de telefon). De obicei la un telefon mobil urmarit, cele 5 simptome sunt:




  1. Infierbantarea bateriei. Observati ca telefonul e "prea" cald cand il scoateti din buzunar sau il ridicati de pe birou? Daca recent telefonul nu a fost folosit si nu ar exista alte cauze fizice care ar incalzi bateria atunci inseamna ca telefonul e sub urmarire! 
  2. Telefonul se stinge/aprinde din senin? Da, ar putea fi o cauza, dar nu intodeauna. Stingerea sau aprinderea involuntara a telefonului mobil poate fi cauzata de o eroare de soft si daca telefonul e stricat.
  3. Semnal bruiat. Sunteti intr-o zona unde semnalul este bun si vorbiti cu o persoana aflata intr-o asemenea zona, dar vocea interlocutorului e bruiata, se aud paraituri, s-au e greu de deslusit? Aceasta ar putea fi un alt simptom ca telefonul e urmarit. <Excludem situatia cand primiti mesaje in timpul convorbiri si auziti prost interlocutorul.>
  4. Se activeaza din senin conexiunea EDGE/3G/LTE si nu ati primit nimic (ex.MMS)? Probabil in acel moment cineva va urmareste LIVE informatiile care le detineti in telefonul respectiv.
  5. Telefonul din senin greu raspunde comenzilor? Acest lucru ar putea aparea din doua motive:  memoria telefonului e supra incarcata sau vi sa strecurat un virus de urmarire care colecteaza date din dispozitiv si astfel telefonul merge mai greu.

Sunt mult mai multe simptome ca mobilul dvs e urmarit. Mai sus am prezentat simptomele cele mai frecvente si usor de detectat. Nu uitati! Intimitatea trebuie respectata!  

2 comentarii:

  1. am un lg optimus black ecranul mi se aprine din senin fara sa apas pe nimic . este ascultat???????
    Cine stie comm repede !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. verifica daca nu se aprinde din cauza unei notificari sau aplicatii. Daca nu poate fi o problema de soft (cum ar fi virusii).

      Ștergere