5 solutii de anti-virus gratuit

Salut, ma gandeam ca ar fi o idee buna sa va prezinta cateva programe software pentru protectia PC-ului. Ok, nu o sa postez link-uri cu continut piratat pentru ca nu are sens sa ai un antivirus piratat din mai multe puncte de vedere. In primul si in primul rand, nu poti sa reinnoiesti baza de date si atunci anti-virusul nu va putea detecta si distruge noii virusi care apar frecvent. Mai jos am prezentat 5 astfel de antivirusi gratuiti.
SFAT: Pe site-ul fiecarui antivirus va fi indicat ca antivirusul respectiv e mai bun decat celelalte, este doar un truc de marketing.


1.Microsoft Security Essentials
 Un produs lansat de Microsoft. E absolut gratuit! E simplu, usor de utilizat si perfect si pentru PC-urile mai vechi sau netbook-uri. Probabil e unul dintre cei mai buni antivirusi gratuiti.
Click aici pentru descarcare!


2.AVG Antivirus Free 2012
 Un antivirus popular printre utilizatorii simpli, daca nu va deranjeaza notificarile unde vi se promite o protectie imbunatatita la cumpararea unei versiuni de tip Internet Security, atunci acest anti-virus e alegerea perfecta.
Click aici pentru descarcare!




3.Avira Free Antivirus
 Ofera o protectie de baza fara prea multa bataie de cap.
Click aici pentru descarcare!




4. BitDefender (Antivirus Gratuit)
 La fel ca si antivirusul de mai sus. Simplu si usor in utilizare!
Click aici pentru descarcare!




5. Avast Free antivirus


Click aici pentru descarcare!





2 comentarii:

  1. Bitdefender e cel mai bun ! Dar consuma cam multe resurse. Pe locul 2 ar fi ESET Smart Security iar pe locul 3 - COMODO. Restu, pe ultimul loc :))

    RăspundețiȘtergere